Veröffentlicht Fri, 02 Feb 2018 20:58:05 GMT von Nathan Howland Technical Sales Analyst

In a 6.12 system (fully patched), when connecting via the mobile app an error constantly pops up in the UI saying "Workflow model could not be created".  Screenshot below.

I've tested both iOS and Android app versions and both exhibit the same behavior. Moving between sections of the app (say Dashboard to Searches) causes the error to constantly pop up and the user to have to hit "OK" over and over and over. Documents can be successfully searched for and viewed, but no lists or workflow tasks can be viewed.

I've complete removed the user profile in the app and reconnected to the DocuWare server, but the error still persists. Since it is happening on multiple different mobile devices I'm guessing the issue is server side. I'm unsure of how to troubleshoot this error. I thought I could turn on and off the mobile view of certain dialogs trying to find one that was maybe causing the issue, but I think that setting is now gone.

Thanks for any help!

https://www.docuware.com/sites/default/files/forums-images/screenshot_20180202-153600.png

Veröffentlicht Fri, 23 Feb 2018 14:01:43 GMT von Maria Holden Support Manager Americas

Hello Nathan,

Please apply our latest hotfixpack for DW version 6.12 https://www.docuware.com/support_faq/index.php?solution_id=5212 if the issue persists please open a service request.

Regards,
Maria Holden
Manager Support –  Americas
 

Sie müssen angemeldet sein um Beiträge in den Foren zu erstellen.