Publicado Wed, 12 Sep 2018 19:05:53 GMT por Craig Heintz

Looking for instructions/guidance on setting up the DocuWare User Synchronization with the Desktop app and Cloud Account.

Here is what I have and it does not work...won't connect.

UPDATE:

You must be logged into a computer on the domain and have access to the LDAP and then it works.  If you are not, you will get error messages that may make you belive that the DocuWare Cloud is refusing the connection.

No further action needed on this post

https://www.docuware.com/sites/default/files/forums-images/Untitled.png

Publicado Fri, 12 Apr 2019 14:02:37 GMT por Seth Jaco
Just wondering what errors you were seeing? I am getting errors stating Object Reference not set to an instance of an object. I am signed in as a domain admin and can browse their directory and move users. Not sure what is going on.
Publicado Fri, 12 Apr 2019 17:16:37 GMT por Craig Heintz

I was getting the same error as you.  I have an environment that has both cloud and on-prem using the same groups.  On-Prem is using the User Sync in the Admin tool and it works without error.  Cloud is using the Desktop App User Sync Tool and only for certain users returns the " Object Reference not set to an instance of an object " error.  For the Groups that have a user that throws this error, no user is added to the group.  Also, the user is not added to the Users.

After testing a bit in a small number of users with membership to a particualr group that was failing, I had the customer remove a user at a time to see what would happen.  Once a specific user was removed from the group, the rest of the group started acting properly.  I then had the customer add back all of the other users and it still worked properly.

Finally, I had then add back the "Bad User Account" and it stopped working again.

So there is some sort of bug going on.  Since the On prem works flawlessly and the User Sync tool does not, something is wrong.

You must be signed in to post in this forum.